Sitter "barn"vakt åt min lilla zingo, idag och imorgon om de behövs.

Hej! Igår var den stora dagen, zingo skulle opereras. vi lämnade henne på morgonen vid halv 9 till djursjukhuset o hämtade henne vid 4. Operationen gick bra och jag är jätte glad för de! :D Igår när man kom hem då, skulle hon äta det va viktigt annars va de tvångsmatning på djursjukhuset idag som gällde. Men allt funka finfint ! När vi kom hem så la hon sej ner o vila, o sen åt hon. hon höll på så några gånger men sen när jag o pappa skulle hämta pizzan & kebabn till oss så hade hon suttit o ätit i typ en kvart o sen efter de äter hon som vanligt.. Nu så har man precis gett henne smärtstillande.. Då man skulle vira in henne i en handduk med mera.. Lite krånglit men ja o pappa fixat! =D Så om det inte händer nåt oväntat nu så slipper vi åka till djursjukhuset idag igen me henne!

Idag så ska jag ju som sagt sitta "barn"vakt åt lilla zingo.. men jag kan va me nån ifall den kommer hit.
/Emma

Zingo, JAG ÄLSKAR DIG!

Hejsan. idag har jag vart med min älskade zingo hos veterinären.. hon hade en knöl vid bakbenet som vi skulle kolla upp.. Både jag o zingo var jätte nervösa i väntrummet ... Zingo var nog mest nervös över alla hundar som skällde men jag va likksom rädd för allt XD . När hon fick komma in så sa dom att det inte var nån fara med henne men att det är bäst att dom opererar.  :S :( . Så på tisdag nästa vecka blire operation för min gullunge. :/ Hoppas det går bra , dom sa att allt annat med Zingo var bra och det nog skulle gå bra men man vet ju aldrig ... HOPPAs DET GÅR BRA GUMMAN! ÄLSKAR DIG! sen så efter operationen ska man  mata henne o om hon äter blir det tvångsmatning.. dom visa hur vi skulle göra .. typ linda in henne i en handduk så bara huvet stack upp osv.. hon så ut som en liten korv.. heheh ;) nu har vi precis kommit hem och nu så ska vi bara ta det lugnt.. :)

//Emma

Blåsor i munnen efter ost.

Hej gott folk, jag tänker inte skriva mer än att jag ätit en gudomligt god mögelost som jag fått sår i munnen av. Nu får jag inte äta ost till dom har försvunnit o sen inte ta så mkt på varje kex :'( fatta hur ledsen jag är. Jag som ÄLSKAR mögelost <3 hoppas såren läker fort så jag kan äta ost o allt annat normalt igen :)..

Söderköping

Det här blir ett kort inlägg. Idag har jag vart i söderköping med famijen. Vi åt där o gick o kollade. :) Jag gick in i en jättebillig smyckes affär... Köpte 6 hårspännen och ett diadem för sammanlagt 15 :-. Orkar inte berätta så mkt här heller sov ungefär 5-6 timmar i natt så jag e dödstrött.. sov i bilen hem bla..

Jag skriver när jag e piggare . Kommentera istället!


Tinnis med michelle! ;) :)

Hejhej, igår va jag med michelle i tinnis o bada... Roligt Roligt vare :) Varmt i vattnet och så vare oxå ! Problemet var att det åskade o regnade ibland + att jag frös som en gris uppe på land.. och i vattnet sista gången vi var i. :/ frös hela kvällen när jag kom hem ... Skriver inte så mkt om igår .. orkar inte.

Idag..

Har jag inte gjort så mkt. gjorde två bilder i photoshop på kvällen annars va dagen mest tråkig. Nu har Michelle kommit hem  ;) Så det blir nog o va me hemma nån gång i veckan! :) Har inte så mkt o berätta men här är bilden jag gjorde senast:



Dagens:
Rubrik: Idag..
Outfit: Linne gul o brunt . Lee byxor
Ord: Zingo!
Humör: okej..
Lunch: Lax & Potatis
Problem: Fix me Photoshop [Löste det!!!!! ;)
Garv: Det jag såg runt om kring säger inte vad ifall den läser...
Zingo-nyhet: Hon hör höpåsen när hon ä ute!

ihopklippta bilder till en , från semestern .



 Copyright by emma.

bara för att..

TJOCKITEST :)

Vad brukar du äta ?

[ ] Snökulor
[x] geléhallon
[ ] Cocosstång
[ ] lysmelk
[ ] lakritsfiskar
[x] fruktnappar
[x] knäck
[ ] fudge
[ ] sockervadd
[x] karameller
[x] kexchoklad
[x] fizzy flaskor
[x] klubbor
[x] Marabou choklad
8/14

Vad gillar du ?

[x] hamburgare
[x] pizza
[x] pommes frites
[x] tårta
[x] bullar
[ ] munkar
[x] våfflor
[ ] pannkakor
6/8

Vart gillar du att äta ?

[ ] McDonald´s
[ ] Max
[x] Pizzeria
[ ] Burger King
[x] Glassbar
[ ] Hard Rock Café
[x] Buffé
[ ] Kina/Thairesturang
[ ] Sibylla
[/] gatukök -
 3,5/10

Vad är gott att dricka ?

[x] jul/påskmust
[x] sprite
[x] cola
[x] fanta
[ ] alkohol
[ ] red bull
[x] o´boy
[x] saft
6/8

SUMMA: 23,5 

1-15 = Anorexibarn
16-25 = Normal
26-34 = Mullig
35- = FETTO! Du behöver Banta :S


Dagens...

Rubrik: Svensk sommar,som vanligt regn :(

Outfit: T-shirt [jc] Shorts [bikbok] senare på kvällen Mjukisbyxor istället för shorts

Ord: Voff.

Humör: Trött o glad :)

Lunch: Bacongryta med pasta. <3

Problem: Koppla basen till datorn.. lyckades inte

Garv: När ester o ja körde damp hand

Zingo nyhet: Hon gillar vattenmelon


Svensk sommar , som vanligt regn. :(

Hej! Dag har vart lång, det känns som det har gått jätte segt vissa timmar. Vaknade väl nån gång vid 9 av att pappa o mamma slamrar o smäller i köket. Irriterande! Så jag sätter på tv:n o kollar lite istället för o sova vidare.. Nästan lika skönt det.  Sen kommer mamma in vid kvart i 10 o säger att nu får jag väl ändå gå upp.. så jag gick upp lite senare runt 10. Gjorde iordning mej o fixade.. satt vid datan o glodde... tiden försvann o klockan va halv ett... Sen ringer ester o så ä ja me henne vi typ gjorde väl ingenting egentligen.. menmen... :) Nu ikväll har jag ätit o sitter igen vid datorn o här blir man nog kvar iaf en timme till! ;)  En annan sak, det är många som läser min blogg men ingen som skriver en kommentar :(
Jag vill ju ha kommentarer så nu tycker jag alla som läser detta klickar på kommentera o skriver nåt snällt! :D

Regn , varför på sommarn?

Hellllu! Det va länge sen. Har inte orkat skriva , det känns som ingen nytta alls. Varför ska man skriva blogg egentligen?

Idag har jag vart på stan med mamma o shoppat lite ..  :) Sen åkte vi hem o åt sen blev det coop maxi byggmax o biltema med pappa. Jag var så trött så jag inte orka gå på ikano så det blev byggaffärer istället. Höll på o somna i bilen. Efter det så åker vi hem o grillar och jag får städfeber så plockar ordning i mitt rum o nu e det riktigt fint !! ;) Nu vet jag inte vad jag ska göra.. Sova vore skönt ! .... Gäsp..      

Träffa dom du inte sett på ett tag, annars blir det ett misstag för livet o du kommer ångra det resten av ditt liv o det blir bara jobbigt .

Stan & Sola

Tjosan, idag blire nog stan.. Sen när man kommer hem så ska ja sola ! Vill bli brunare än vad jag redan är ! ^^. Jag fuskar inte med solarium, det ska va riktig solbränna. Jag har mkt på min lista "Sånt jag behöver" så det blir nog o handla mkt.. :)    Hihii, älskar shopping men det blir inte så ofta ..

Vad ska du göra idag ?

Morgon & Gårdagen

Hejsan. Igår var min faster,farbror,farmor här . Dom fikade och åt hos oss. Kul och träffa faster det va länge sen :D Vi hade trevligt eller va man  säger.. Och jag blev ännu lite rikare oxå ;) 120kr .. Tack så mkt ! Sen när dom åkte hem så kollade jag på 2 1/2 men och my name is Earl. I reklamen i my name is earl hade jag tänkt o ta bort sminket och då får man ner en ögonfrans i ögat .. Lyckat ! Jag började pilla men vet inte om den är kvar i ögat eller om jag fått ut den.. Jag märker väl det snart... :S

Idag ska jag lämna skor till fatima , blogga, kanske designa om  bloggen.. leka med Zingo och kanske åka till stan .. Det känns som det kommer bli väldans dyrt så jag tror jag får ta det nån annan dag !  Jag kommer nog ha allmänt tråkigt när vädret är så här !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ge mig förslag på vad man kan göra på en regnig dag :)

Semester !

Hej, det var länge sen.. Jag har vart på semester i Hunnebostrand [1mil från smögen] sen i onsdags. Hittade inget internetcafe där och vi hade ingen dator med oss så jag har inte kunnat skriva :(. Jag kan berätta lite vad vi gjorde.

Onsdag: Vi åker dit, tar 7timmar. Det blir bara varmare och varmare ju närmare vi kommer till västkusten. Kommer dit på eftermiddagen vid 16 ungefär. Checkar in, kollar runt på campingen och äter lite. Sen gick vi till Hunnebostrands centrum. Ungefär 500m. Sen kollade vi runt där hela dagen och jag bara älska det. Utsikten var så himla fin :) Det kändes som vi var utomlands typ 30 grader plus.

Torsdag: Vi badade på förmiddagen. På eftermiddagen/kvällen så var vi i smögen och åt räkmackor.. Kollade i affärer m.m Jag köpte ett par foppatofflor till mig för 30kr ! superbilligt. :) Sen tillbaks till hunnebostrands camping.

Fredag: Inget bad idag. Bränt mig som en rosa räka. Vi åkte till Fjällbacka, Grebbestad, Hamburgsund, Sälvik och kollade. Älskar naturen på västkusten asså :) Så himla vackert det var! På kvällen köpte vi räkor i Hunnebostrand och åt. HIMMELSK SMAK <3
 
Lördag: Sista dagen :( Vi åkte till smögen och köpte foppatofflor som jag fått på beställning av fatima ;) Fast vi åkte ju inte dit bara därför .. Pappa ville åka båt oxå. Så vi åkte båt till Kungshamn gick och kollade där och åkte tillbaka till smögen. Köpte foppatofflorna, och pappa köpte färska räkor till kvällen! <3 Åhh, jag älskar räkor speciellt färska det va så himla gott asså ;)

Söndag: Enda gången det regnade (vikken tur  vi hade, dom andra dagarna vad det 30 grader varmt) och då var det bara skönt och komma hem. Vi satt i bil hela dagen hem till Linköping (blää) vill bo i smögen nu asså! Och det spöregnade hela vägen. VI hämtade Zingo på vägen oxå o hon vart asglad av att se mig :D Jag har saknat henne !


Skönt och va borta på semester med bara mamma o pappa :) Men saknar dig lite ändå bror!

   

sista dagen i juni.

Hejhej, det blev inget inlägg igår (glömde bort) så jag skriver vad som hände igår idag istället. Blev väckt av mamma vid kvart i 10 .. varför vet jag inte... Sen åt jag frukost nån gång vid halv elva. Matar zingo och sätter på datorn.. Ser att min bloggdesign är borta så förmiddagen går åt till att fixa den.. Lollo ringde nån gång vid halv 12 så då va ja me henne ett tag :) Vi spelade kort, kollade youtube klipp, hoppade studsmatta , och spela nybörjarbadminton som hon kallart ;) Sen hem igen och fortsätta med bloggen som blev fin igen vid halv 5.. Det tog lång tid :O Sen va hemma o  mysa, chatta, o spela kort me family :)

På onsdag åker jag till smögen och tisdagen går åt till att packa o lämna Zingo!

Zingo jag älskar dig <3

RSS 2.0