Fotboll :)

Hej, det här blir ett kort inlägg.Ska snart se fotbolls finalen mellan Spanien och Tyskland. HEJA SPANIEN !
Hoppas spanien vinner :) ! Ska fika lite till finalen oxå , gött :) Kommer bli fet..
Jag tänkte på en sak färut, hur man blir brun! På semstern i smögen ska man ju gå i bikini hela tiden , då måste ju solen steka lite! Jag ska satsa på o bli pepparkaka. Ingen känner ju mej där heller så det e ju kolugnt! ;D 
Har du nåt bra tips för att bli brun fort ?

Kommentera riktigt mkt nu då! :D då blir jag glad och du får mej o le så käkarna går ur led *smile*

JORDGUBBAR, I MASSOR :)

Hejhej, igår blev det visst bara ett inlägg... hade ju tänkt o skriva på kvällen med men jag såg på ratatouille [ursäkta stavning] hade aldrig sett den förut (konstigt) så jag tyckte väl den va lite smårolig. Idag så vaknade jag vid 9 av att pappa väckte mig . VI skulle åka o plocka jordgubbar i tift. ;) Vi kom väl dit vid 10 och åkte därifrån vid halv 12..  v i plockade 4kg = 8liter ;D Det blev asmkt och asgott :) Men vi hade ju kunnat plockat mer men vi fick en rad med mini jordgubbar dom brevid oss hade enormt stora så dom hann plocka det dubbla på samma tid :( Det var lite sorgligt... Efter vi hade plockat klart så skulle vi åka till djuraffären och köpa hö, pellets, lite godis till Zingo. Hon ska ju va hos Magnus när vi e borta så vi måste köpa mat som räcker dom dagarna... När vi kom hem så åt vi jordgubbar I massor :D .. Sen vid 3 kommer några kompisar så då ska vi med bjuda på jordgubbar... Dom är väl här till runt halv 6 , 6 så sen blire väl o äta igen och sen typ slöa framför tv & dator ... kanske ta ut Zingo..

Nu ska jag göra i ordning mej byebye !
Skriv en kommentar så blir jag glad :)

stan ;)

Hejhej, idag har jag vart på stan med mamma :) Vi skulle kolla på lite olika grejer, bikini till mig ex. Vi gick typ i alla affärer och kollade , men vi hade tur redan í andra affären [stadium] hittade vi bikini till mig.. Den var randig röd,blå,svart typ.. Den fanns i gula/gröna nyanser med men fanns ingen i min storlek :/ Så jag provade den röd,blåsvartiga bikinin och den passade perfekt !!! Skönt och inte behöva springa o leta överallt ;) som man brukar få göra.. Sen så skulle vi typ kolla på shorts till mig , vi hittade ett par röd/brun rutiga på bikbok men mamma visste inte vad hon tyckte om dom, så vi strunta i de. Får kolla nån gång på semestern i stället. SMÖGEN NÄSTA LIXXOM ;) =D Sen så gick vi runt och kolla på lite andra grejer men hittade typ inget som passade. Eller jo en tröja där det stog : Excuse, I'm blond o sen nåt mer... Men mamma tycke inte den va så kul som jag så får köpa den nån annan dag i stället. Sen åkte vi hem o då bara, 500kr rikare då :D Fick pengar av mamma o pappa till semestern så jag kan köpa nåt kul :) Eller så sparar jag dom o köper nåt klädesplagg i stället... Eller så sparar jag dom till nåt elektroniskt typ ny mobil/iPod blir nästa grej.. Nu ska man nog gå me Family till konsum o köpa glass..
Ha en skön och solig dag!

Vad skulle du gjort med 500kr ?

Datorn paj .. :/

Hejsan, Datorn pajade idag :( Men jag lagade den :) Det börjar med att det inte går och stänga av den, det tar aslång tid och den segar.. När den väl stängt av sig så går den inte att sätta på :'( . Då vart jag orolig. Efter ett tag så kommer det upp att Windows ska försöka söka efter lösningar men den hittar inget . Då är det en lösning kvar som är systemåterställning. Datorn återställs till punkten den senast fungerat som den skulle på. (det innebär att pogram och bilder o sånt kan försvinna) .. Jag har typ enda alternativet om jag inte vill skicka den på reparation så jag gör det.. Det funkar men sen händer samma sak en gång till och man får göra om hela skiten . Då visste jag inte vad som var fel så direkt när jag kommit in i datorn igen efter ca 2h så får den stå o söka efter virus som tar typ 45 min:/ asjobbigt o vänta .. Sen kollade jag så alllt var kvar och det var det i stort sett. Sen så kolla jag så den inte gick sakkta igen och kopplade in bredbandet. Då fungerar allt som det ska och jag är jätteglad nu att datorn fungerar :D Vad skulle jag annars göra min lilla älskling som jag haft i bara nästan 2månader skulle vart paj , oh fyfan va lessen jag skulle va. Men nu är den ju hel som sagt :D  Innan datorn pajade så åt jag jordgubbar det va asgott :D Jag har dushat och pratat lite me Zingo nu ikväll. Och det viktigaste Lagat älsklingen :D <3 Jag älskar min dator, absolut bästa köp hitills!

regnet regnar ner,

Kolla ut! Vadå sommar? Spöregn, kanske lite åska snart.. Absolut sämst asså. På sommarn vill man ju ha 30grader varmt och ligga på stranden o gassa :) .. Rena himmelriket för tillfället! Men nu bor man ju i Sverige så drömmen är långt borta. Vad kan man göra när det e skitväder? ..

-blogga, [Gör det nu]
-leka med djuret, [hon sover]
-se på film och mysa[har sett alla filmer jag har hemma]
-sitta vid datorn[man tröttnar till slut]
-sova[fett nice , men ä för pigg för o sova]

Några mer tips? Skriv i såna fall..  vill ha nåt att göra NUU :)


Idag är en annan dag än igår.

Hellu :)
Idag har jag soviiiiiit längre än jag brukar så e aspigg =D (inte). Gick upp vid halv 11 och fixa i ordning mej, sen vid halv 12 var ja me Fatima o vi snacka som vi alltid gör :) Rolig pratstund! Vid 1 så skulle hon se ett tv pogram och jag skulle äta så då stack vi hemåt. Sen har jag suttit vid datorn, gjort ny header, fixar i ordning lite skräp o lägger bilder på rätta ställena osv.. Spelade Yatzy med fatima förut på datan och jag vann :) Hihi, fick 5 6:or = YATZY! =) då vart jag happy .:)
Nu ska man väl försöka se om nån webbsida erbjuder gratis hemsida , mkt roligare o fixa med än den här konstiga bloggsajten lixxom. Men vi hörs ikväll!!! ;D
   i love you.

torsdagar är gamlingars städdag ;)

Hej, idag har jag vart så himla seg så det inte ä sant. Jag vaknade väl vid 9tiden (skrev jag om det i bloggandet i morse? aja ni får väl veta en gång till) och typ kolla på tv till halv 10.. ja tvinga mig upp och det blir müsli och fil till frulle :) Gött om man inte orkar äta så mkt.. sen klev man in i dushen och då vaknar man ! Sedan var det väl full rulle hela dagen...... (inte) Jag hade tänkt städa Zingo men jag känner att jag inte orkar.. Sitter vid datorn hela förmiddan och arbetar med fotoshop.. :) Niice tkr jag. Sen äter ja lite sallad och sen får jag bara sån lust att baka så jag gör rulltårta . Hela saken bara jäste upp så den vart astjock ! gott iaf :) toppar med grädde jordgubbar och vinbär . Rena sommarbakelsen !!! Resultatet vart bra;)
Sen slöar man vidare vid datorn, tar ut Zingo så hon får springa.. Sen blire Ikano och leta bikini.. (smögen, nästa vecka.) Hittar massa fina men storlekarna va 38 och uppåt .. enormt stort för mig jue! mohaha... Men ska till stan o leta på lördag.. Åker hem med mamma och sen blire grillat :) MUMS nåt spett köpte vi . det va asagött ! :D Sen fick jag typ städfeber och städa Zingo på rekord tid tog typ 20min bara . Nu sitter jag här o bloggar och försöker få min blogg o låta intressant! Vet inte om jag lyckas nåt vidare, vad tkr du ?

Nu blir det fotboll spanien-ryssland o sen så ska jag nog sova :) Är astrött |-)
KOM iGEN SPANIEN, NI HAR MITT STÖD !

SPANIEN VANN MED 3-0 :D


ros,

Hejsan . Har inget kul och berätta idag... Vet inte vad som händer idag eller nåt. Kanske va me nån pratglad känner för o prata lite :) Nu på morgonen har jag vart ute i trädgården och tagit kort på en ros .. vart ganskA nöjd med bilden för o va tagen med en vanlíg kamera. Här är den bästa.. [oredigerad]
 

Vart i Bestorp :)

Hejsan svejsan :) Det var kul hos Carro fast hennes hundar var läskiga... Jag o fadia åkte dit som sagt och det tog ju bara 1h 10 min totalt. Först 12 i 30 min sen 566 i 40-45 min? Aja, det var det värt. När vi kom så typ gick vi o skulle bada men det va askallt så Carro var den enda som doppa sig. Sen fikade vi nån god rulltårta och kaka. Vi kollade på när hon körde sitt freestyle pogram och hon var duktig :) Sen typ spelade vi kort och gick till deras enda affär ica. Hon berättade att bestorp hade fått en tunnel och att dom var väldigt stolta över det. Jag menar, lambohov har ju bara typ 20st. :) Sen åkte vi hem vid halv 6 för vi skulle hinna hem innan fadias gäster skulle komma. Vi hade väldigt kul på bussen, satt o flumma nåt om .. kommer inte ihåg vad.. Kul var det iaf :)   När jag kom hem åt jag sen gick familjen till konsum och köpte godis till fotbollen. jag köpte 5 chokladbitar för 15:- väldigt billigt tkr ja  ! Nu ska ja leka lite me Zingo så vi hörs väl !
Puss o kram skumbanan ;)

  <-  vi skvätter vatten...

Godmorgon !

Hejsan, idag ska jag till Caroline och det ska bli kul :) Jag o Fadia kommer åka dit typ vid halv 1 så är vi där kvart över. Det är jätte bra väder nu, skitvarmt! Hoppas det håller i sig :) Jag gick upp nån gång vid 9 för o hinna föra i ordning mej, äta mat och komma ner till rece i tid. Jag har världens kli i mina ögon och typ nyser så det måste väl vara nåt som slagit ut precis. Nån som vet ? Jag tar ju tabletter men det hjälper inte så mkt..  Igår såg jag på Morden i Midsommer o det va väl bra .. Fett läskigt bara 3 mord, 1 med kökskniv, 1 med pilbåge , 1 med hatt nål (skit tunn men aslång) . SKummt asså :S   

Jag kanske berättar mer när jag kommer hem ikväll men nu så ska jag fixa i ordning mej!
Vi hörs :)

(såg att 64 pers hade läst min blogg igår! kul :D hoppas ni tkr jag skriver intressant och fortsätter läsa ! )

 

denna dag...

Hellu! Idag har jag först på morgonen / förmiddagen hållt på med bloggen o försökt byta färger o sånt.. Det gick väl så dära men fick det någorlunda tills vidare.. Senare på dagen typ vid 1 ? var jag me Fatima o det blev o gå runt lite och snacka. Som vanligt när vi är asså;) Hahah, lite kul vare. :) Sen när jag kom hem hamnade jag framför datorn igen . Det e så himla najs att bara kunna gå in på datorn när man vill ! jag e fortfarande superglad sen jag fick hem min dator :) det e ju trots allt min stora hobby och testa alla bildbehandlar pogram. Satt vid datorn ett tag och sen tog jag ut Zingo. Hon sprang på golvet o busade. Zingo <3 Hon har världens sötaste lilla charm! Jag älskar henne . Nu är det dags att äta Sill & Potatis och hemmaplockade jordgubbar ! Allt blir MUMS även Sillen :)  Sen ikväll händer inget speciellt jag kommer dusha och se på tv . Mamma tkr jag ska kolla på morden i midsommer i år för hon tkr det e bra så kanske kollar på det ett tag! 

Puss Hej Kram På'rej

Morgonstund har guld i mun !?

Morgonstund har guld i mun? Konstigt ordspråk , har hört det så många gånger men aldrig förstått vad som riktigt menas med det . Jag ville bara ha en lite "ordspråksaktig överskrift" så jag kunde börja bloggandet på ett bra sätt.


Jag gick vaknade vid 9 men gick upp vid typ 9.45? När man drar upp persiennerna ser man solen lysa. Det måste väl ändå va ett tecken på att finare väder är på gång ?
 




Nu e de väl frukostdags , vi hörs!


Reor, grodbakelse och åka buss

Reor , grodbakelse och åka buss har vart min dag.
Jag går upp vid typ 9 (:O) och bestämmer mig för att
fläta hela håret.
Jag äter frukost o dushar sen sitter jag o flätar i en och en halv timme . Det tog inte så lång tid som jag trodde. skönt ! =D
Efter det gör jag muffins och det tog fett lång tid. Börjar ha dom i ugnen på 10min 200grader. dom blir inte klara så dom får va inne 2min till . Tror ni dom va klara då ? NEeeej det va dom inte .. Det sluta med att dom va inne typ 10+2+2+2+2 min sen var dom klara. :) Någorlunda iaf.

 Jag ringde alla som jag kunde komma på att gå på stan med men ingen kunde.
Jag ringde till sist mamma så åkte jag nya 2an ner till stan för och möta henne. Det skulle typ tagit 10min med bussen men chauffören åkte fel så han fick åka tillbaks till lambo så det tog typ 20min extra. Blää , hatar bussar .
På stan var det mycket reor och jag ville köpa i stort sett allt! men vi ska ju till smögen och stockholm i sommar så det fick räcka med en t-shirt skjortaktig sak. Efter stan skulle mamma cykla hem och jag tog bussen . Först får man stå o vänta på den en kvart sen kommer bussen och jag trodde det skulle ta 15min hem. Det tog 25 MIN! Jag höll på o få DMP. bussen gick genom hela sjukhuset, universitetet, o sen runt hela lambo sen till min hållplats.  Ni vet hur lätt jag blir arg o ja fick ett sånt argutbrott på bussen nu! inte kul :/

Vi köpte grodbakelser på stan som vi skulle äta hemma . Dom va ganska goda och gröna :)
Så här såg dom ut:
 



Min dag har väl vart okej , men jag gillar inte dom nya busslinjerna .
DOM ÄR HEMSKA!!!!!!!!!


Nu ska man snart äta pasta & ost :)
Kanske skriver mer ikväll annars så blir det förhoppningsvis ett inlägg imorgon.


Fest snart! :D

Hej igen!

Jag sitter nu vid datorn och är lite stressad , ska bort om 2 och en halvtimme men har inte börjat göra mig iordning. Ester ska ha födelsedags fest! ;) Roligt Roligt blir det väl.. Synd att inte Michelle kunde komma.. :( Men det kommer väl massa andra kompisar så man får väl överleva...
Jag tror jag ska platta mitt hår och ha min blåmönstrade tunika...  ? eller vad ska jag ha på mig ?
Det får nog bli tunikan ...

Zingo och jag var ute förut och jag tog kort när Zingo åt gräs.. Hon var helt  superglad när hon fick komma ut!
Jag har lånat pappas systemkamera och tagit massor av kort på Zingo och en massa blommor. Det var lite kul faktiskt.. Tog ett kort på Zingo när hon satt i huset och var på väg ut men hon stannade lite extra när jag kom med kameran.






Jag älskar Zingos charm :)
Virvlar i hela pälsen... skit gulligt <3


Men nu ska jag gå och fika och göra i ordning mej!

Hejdå så länge. /Emma

Välkommen till min nya blogg!

Hej!

Jag heter Emma och det här är min nya blogg. Jag kommer skriva saker som handlar om mig och mitt liv. Jag berättar antagligen massor av saker som hänt mig under dagen och vad zingo gör. Zingo är mitt marsvin. Hon är 2 år och så här såg hon ut idag när hon var ute och åt gräs...



             




Bye for now. /Emma

RSS 2.0