igår

hejhej, det här inlägget tillhör igår (22 aug) jag skrev aldrig på kvällen vad jag hade gjort men det blev så här.. Precis efter inlägget kom mamma o sa att vi kunde åka o köpa den dära cardiganen o scarfen ja ville ha om ja verkligen ville ha dom.. såklart vill ja det :) jag älskar dom! <3 tacktack mamma :D! så vi åkte o köpte dom o sen åkte vi hem, vi gick bara till en affär haha xD sen på kvällen så tog jag ut zingo som var värsta kelsjuk. hon e så söt då:) så somnade hon nästan i min iarmhåla :) sen kolla ja på tv o åt chips.. efter det gick jag o la mig.

bilder på det inhandlade, köpte det på gina tricot :


 

inlägget för idag kmr sen! kommentera mkt så länge

fredag idag, helg nu =D

hejhej ! idag så vakna jag 20 över 6 imorse o jag kände mig jätte  pigg :) så jag bestämde att jag skulle till skolan o sen fick ja se hur jag mådde.. men jag har mått skitbra hela dagen idag är bara lite förkyld :/ .. skoldagen va såhära : först från 8.30-11 så skulle vi sitta i aulan o lyssna på en gubbe som snacka om mänskliga rättigheter.. ja lyssna väl ordentligt dom första 10minuterna ?.. det var för långt med 2h föreläsning när han använde sjukt svåra ord som ja inte fatta o man va trött .... sen så hade vi lunchrast till 12 o då serverades de korv & potatismos ja säger bara BLÄÄÄÄÄä! men ja åt upp allt ja hade tagit.. sen så hade vi fördjupning 12-14.30 om brazil o då hade dom startat grupparbete igår o ja va me johanna patricia o alireza . gruppen va faktiskt ganska bra måste ja säga! förutom att dom hade gjort klart allt igår (superbra! ;)) men sen kom manuela o sa att vi va tvungna att göra om hela bara för att det inte syntes ordentligt eller nåt .. buh.. dom hade gjort det riktigt fint o sen tvingas o göra om det :/ inte kul.. nu har jag kommit hem iaf (vi fick sluta typ vid kvart i 2 :) o ja har hunnit ta ut zingo o suttit här o läst olika bloggar.. vet inte hur kvällen blir men jag är nog hemma...


sjuuuk

hejhej, idag är jag sjuk.. vart hemma från skolan o så.. jag har ingen feber men jag är förkyld nu och trött fast de kan ju bero på att ja nös hela natten o inte kunde sova..... skulle bara säga att ja lever o antagligen kommer till skolan imorgon!

/sjukling

mår inte så jätte bra just nu , då:(

hej, imorse vaknade jag vid 20 i 7 av mobilen som sa att det är dags att gå upp.. jag känner direkt att nåt gör ont o det visade sig vara min hals.. jag va trött o så oxå så då vart det ju inte bättre men ja gick till skolan iaf..... I skolan så fortsätter vi me OSBAJS-tema o nu har vi delat upp klassen i 2 halvor o varje halva ska va med parralell klassens ena halva. lite skönt o slippa halva klassen faktiskt :) nu ska vi typ va i dom grupperna hela veckan så det ska blir riktigt nice ifall ja kommer till skolan ;) hoppas faktiskt det orkar inte me halsont ... Kom väl hem nån gång vid 3 för vi fick sluta tidigare o nu så har jag vilat mig o hoppats på att jag mår bättre... halsen känns faktiskt lite bättre men det är antagligen bara tills ja  börjar snacka massa igen... vi får se om ja kan gå till skolan imorgon , ja vet inte :/

/emma

herbal essences

hej, nu har jag precis dushat o sitter o försöker vara social o aktiv på msn.. Många skriver men jag pallar inte skriva massor bara för att va trevlig just nu, men jag svarar o frågar lite iaf :D det räcker! ska nog sova efter 2 1/2 men kl. 22 eller om  ja bara ser ett avsnitt till 21.30? ja vet inte riktigt vi får se..

Det här schampoot kan ja rekomendera till alla er som har extremt blont naturligt och tunnt hår. det funkar jätte bra på mig o håret ser rent ut i flera dar om man inte dushar, fast jag har gjort det dom senaste dagarna men det funkar tro mig! Schampoot heter Herbal Essences (stavning)?  rekomenderar det starkt som sagt !




/emmiiixen

SOMMAREN 2008

VAD HÄNDE , SOMMAREN 2008 EGENTLIGEN?
joo..
* första veckan på sommarlovet så vare läger nere i vaggeryd med massa bus & skoj :)
* Några veckor hemma , med bara slappa dagar, va med kompisar..
* Åkte till smögen och hunnebostrand i 5dar :D det va kul :) hoppas vi åker dit  nästa år igen!
* Några veckor till hemma, med bara slappa dagar, va me kompisar ibland
* Zingo opererade bort sin knöl och det gick bra.
* Familjen har vart i Söderköping och Kolmården :)
* Suttit vid datorn o bara haft det skönt !
+ en massa annat såklart men det här var nog ungefär det intressantaste som hänt !
Kul har det vart, o jag kommer sakna det mesta <3 fast det kommer ju fler sommarlov, men iaf.. :)

Första skoldan avklarad. :)

Hejsan ! Nu har jag vart hemma ett tag efter skolan , kom väl hem 10 över 12 ungefär... Nu har jag bäddat & fixat. Det va suupeeeer kul att träffa alla igen o dom verka ha saknat mej lika mkt som ja saknat dom <3 Sen så gick vi upp till NOsalarna o fick lite  information , tråkigt,tråkigt.. Vi ska ha OS tema o massa :/ Vi kollade på nya stället vi ska va på , korridorerna o uppehållsrummet va bajs litet o trångt:( o sen lite mer info sen så åt vi o lite senare stack hem så nu sitter ja här:D ... ska väl ta det lugnt o så mest.. skriver väl mer sen ! bye/e.


imorgon börjar allvaret.

hejhej, snart är sommarlovet slut om 13,5 h nästan exakt.. bläää :/ lite update om dagen hade jag tänkt skriva om då ...
idag har jag hunnit : fixa allt som jag skulle (kolla tidigare inlägg) + massa mer, o så här fortsätter dagen :
-ungefär vid halv 8 så äter vi pasta gratäng som är väldigt efterlängtad! <3
-sen kanske vid 8 så är ja klar o då blir det antingen dator eller zingo.
-halv 9 - 9 så sätter jag mig nog vid tv:n antingen med eller utan zingo beroende på punken innan.
-sen så fixar jag nog iordning kläder o sånt för skolan imorgon så det bara e o gå upp klä på sig, äta frukost, platta hår, sminka sig o ge sig av till allvaret.
-& vid 10 äre nog dags o krypa till sängs o läsa lite o sen sova !

Zingo vekar må bättre idag vilket gör mig glad för jag har oroat sig så mkt för lilla älsklingen <3

Imorgon får jag träffa alla efterlängtade vänner :) jag kommer säga hej med massa kramar så va beredd! :P

reklam = skitirriterande

JAG VILL BARA SÄGA ATT NI SOM SKICKAR MASSA GRATIS BIO REKLAM OCH ANDRA SIDOR UTAN ATT SKRIVA VILKA NI ÄR , ÄR SÅ FEGA O SÅ KAN NI VA SNÄLLA O SLUTA KOMMENTERA MED SÅNT FÖR JAG KOMMER INTE BLI MEDLEM!!!!! :@

tack :)


sista dagen...

det här har jag hållt på med hela dagen och ni ser vad jag har hunnit göra.. resten av dagen ska jag fortsätta fixa, o sen äta lite sitta vid datorn & kolla på tv. sen godnatt för det e skola imorgon...

KLART! Åka och köpa ramar till förstoringarna på zingo och molly.
KLART, KÖPTE ETT PAR OXÅ:D Kolla på jeans (om jag orkar)
-KLART! Städa Zingo
KLART! Städa rummet
KLART! Fixa pennfodralet :P
KLART! Bädda rent
inteklartän. Fixa naglar 
inteklartän. Motionera Zingo
GÖRDETJUSTNUSÅKLART! Blogga
NÄSTANKLAR,SKAHA ETT PARAPLY MED. Skolväskan

+ att det regnar så ja e lite sur ! :/

sista dan på sommarlovet :/

nu börjar sommarlovet komma mot sitt slut, imorgon börjar skolan o då är det tillbaka till verkligheten.. :/ träffa kompisarna :D ska bli kul ! ;) skolan nja... Idag har jag lite grejer som ska göras..

- Åka och köpa ramar till förstoringarna på zingo och molly.
- Kolla på jeans (om jag orkar)
- Städa Zingo
- Städa rummet
- Fixa pennfodralet :P
- Bädda rent
- Fixa naglar
- Motionera Zingo
- Blogga
- Skolväskan

Jag har ganska mkt o göra så det är nog bäst att jag sätter igång snart så jag hinner njuta lite av sista dan..

När börjar du skolan ? har du mycket att göra innan dess?

Kolmården

Hej, förlåt att jag inte skrivit tidigare men imorse innan vi åkte till kolmården funka inte bloggen ... eller internet:/ Ja som sagt har ja vart på kolmården idag, fast vi va bara i terariet och safariparken (där man åker me bilen o djuren var lösa runt om) ... orka me djurparken.. först så åkte vi i safariparken där man såg massa olika djur men det som ja såg fram emot var giraff, lejon, björn, varg.. girafferna såg vi o björnarna.. lejonen låg o sov längre bort o vargarna var inte där.. :(
 giraff.. kortet är taget genom rutan så det blev inte så bra.. Har mer bilder som kanske kommer senare.. På hemvägen åt vi utanför bauhus i ingelstad eller va det hette o tog en sväng på media markt :) o sen köpte ja godis i maxihuset.. Sen var vi hemma efter en halvtimme :) skööönt..
Nu ska jag bara ta det lugnt, måste ta vara på tiden innan stress skolan börjar.. :/

Vilket är ditt favoritdjur ?

sova snart tror ja .

hej, uppdaterar lite .. nu har jag plockat i ordning lite o så i en timme o det känns lite renare nu :) snart ska jag nog slagga ett tag för jag e trött.. Zingo somna i bilen när vi åkte hem men råka vakna när vi skulle ur så nu har hon precis gått o lagt sig igen.. innan sovstunden blir de iaf fika för min del :D ..

här är länk till en blogg som handlar om allt möjligt, om hennes vardag + outfits och massa andra balla saker! ni kan ju gå in o läsa lite om ni vill.. http://primms.blogg.se/


ha de gött , de ska iaf jag ha :)

var hos vetrinären igen..

Hejhej, igår kväll när jag skulle sova hördejag zingo klaga när hon skulle kissa.. jag blev orolig efter ett tag så jag somna runt 3 på morgonen... :( sen idag så hörde jag det igen så då åkte vi till vetrinären o dom klämde o kände o dom tyckte allt var bra, dom kände inga knölar.. det kanske kunde va utav gräset hon får sa dom eller att hon pratar för o få sällskap på natten.. jag vet inte riktigt va jag ska tro men det är skönt att hon mår bra iaf :D Eftersom jag inte sovit så bra inatt så blir det o ta det lugnt o vila resten av dagen.. skönt :) o mysa o springa med zingo <3 på måndag är det skola igen..

Puss & Hej/E.

ska dra mej tillbaka snart..

hejhej , nu e det snart hög tid att ta upp zingo, fixa naglar, o bara ta det lugnt.. jag såg innan jag skrev att det var en till som ville bli reklamerad så den ska jag länka till oxå. Kul att några ville testa detta, tror inte det var så vanligt nämligen. ?
Jag ska vila upp mig till skolan o gå upp tidigt så man kan vakna en hal 7 på morgonen utan o va jätte trött så därför blir det sovdags redan vid 10 halv 11 ikväll.. fast då läser jag ju o gör soduko i sängen så somnar väl vid en halv 12 kanske..

Besök denna sida så länge, eller Om du vill ha reklam för din blogg, så skriv en kommentar  att du vill bli länkad så länkar jag till din blogg i ett inlägg.. Vi byter, du får reklam för bloggen o jag får kommentarer skriv gärna lite vad den handlar om så läsarna vet det .. 

 http://jonnee.blogg.se/


Sprang spåret + lite till

hejhej, idag har jag vart me fatima på eftermiddagen . vi snackade o jag berätta om mina problem´o funderingar :P tjatigt ja vet xD.. Sen på kvällen sprang jag spåret med pappa , det gick skit bra:) sprang ungefär 2,6km .. haha , endel kanske tkr det e lite.. sprang hela spåret och hem igen ^^ haha, jag vet jag skryter men jag är stolt! gjort en ny design till bloggen med som känns lite roligare :D

dom första har fått sina bloggar reklamerade, kolla in dessa bloggar så blir dom glada:
http://anchelican.blogg.se
 http://thheresse.blogg.se


Om du vill ha reklam för din blogg, så skriv en kommentar att du vill det så länkar jag till din blogg i ett inlägg.. Vi byter, du får reklam för bloggen o jag får kommentarer

några få dar kvar..

på detta sommarlov, snart börjar skolan o då börjar jag i 8:an . Vet inte om ja ska säga blä/jippiho. Jag håller mej till blää längtar efter en del människor men nja, lektionerna e väl inte jätte super kul... Aja, det blir ju med samma klass som förra året men i nya lokaler (igen)när vi börja sjuan så fick vi med byta lokaler (bara en barrack men ändå jobbigt) men nu ska vi flytta in i t-huset. :) tror det blir bättre där .. 

Om du vill ha reklam för din blogg, så skriv en kommentar så länkar jag till din blogg i ett inlägg.. Vi byter, du får reklam för bloggen o jag får kommentarer

regn igen, lovar att solen kmr när skolan börjar:/

hej, idag regnar det igen...... antagligen kommer solen när skolan börjar :/ idag har jag vart på stan igen, fast de va ester som ville inte ja egentligen men det e alltid kul o kolla lite så jag hängde me :) Väl där så tar mina mobilpengar  slut o busskortet oxå . LYCKAT ! NOT! Så då fick jag lägga 200 på o fylla på de .. så jag köpte inget. ester köpte en pärm på bokia till skolan.. Snart skola :/ .. vad har du gjort idag? regnar det hos dig ?

ja vill ha många kommentarer så ta o kommentera nu!!

What happends today ?

helloj;) hur äre med er alla blogg läsare ? Med mej äre bara bra :D och så har jag fått ett roligt besked från en kompis hoppas jag fatta rätt att hon inte ska flytta , men jag tror ja fatta rätt ! <3 Idag så har jag redan sms:at ester o frågat om vi skulle va, roligtroligt.. o sen så måste man ju boka upp så man har fullt upp hela tiden. .:) vissa fattar va ja menar .. :P
om inte hon kan va så får de bli nåt annat o göra.. Måste nog städa Zingo älsk idag<3 hon har bajsat mkt..  :/ aja. inte hennes fel alla bajsar ju.. :P nu ska jag dra mej härifrån om ja lyckas så byebye.


Mamma mia ikväll :)

hejhej, va händer idag då? joo först om några timmar eller nåt sånt så ska man träffa fatima tror ja, sen vid 4 elr nåt åker mamma o ja in till stan o tar en fika o sen blire att se mamma mia på bio;) haha, roligtroligt förhoppningsvis ;) Nån som har sett den ? Är den bra ? Jag vaknade supeer tidigt idag typ kvart över 8 satte jag på tvn men va vaken vid halv 8 när ja hörde dannes assistent knacka på utanför.. inte så kul men nu e man iaf uppe ! :) Om precis 1 vecka är man tillbaka i normala dagar igen då.. gå upp tidigt ta bussen till skolan o sen va i skolan till typ 3 halv 4 tror ja.. orkaorkaorka! :( tur att jag har alla vänner <3 jag hoppas verkligen alla kommer gå kvar o inte har flyttat eller bytt skola <3 iloveyoufriends.

Solen lyser idag ;) regnet tog nog åt sig av mitt hatbrev igår ! Regn är okej i små mängder eller va tkr du ?

väntar på grillat .. <3

hejhej, idag har jag vart jätte duktig måste ja säga :) först tvinga jag ut mig själv i regn o sen sprang jag o pappa spåret ! jag orka hela varvet idag med ;) det går bättre o bättre men frågan är om jag klarar 5km springandes innan badmintonen ? måste ligga i nu asså! :D Idag annars har jag vart hemma o slappat , beställt 95 bilder för framkallning och 2 förstoringar 1 på zingo o 1 på molly <3  så dom kommer nog nån gång i veckan.. ja har oxå bytt design den vart inte jätte fin men det blir bara tillfälligt. snart ska vi äta grillat :) <3 iloveit. sen efter de vet jag inte va ja ska hitta på antagligen sitta här o glo resten av kvällen, eller tv:n. haha x) äre inte data så äre tv! Jag avslutar med o säga JAG HATAR DET HÄR REGNET !

Längtar till skolan? nja..

Längtar du till skolan ? det gör jag väl lite iaf till kompisarna skolan e väl sådär o längta till .. Alla ja känner nästan längtar till skolan ..

Gör du med det? jag måste göra en undersökning om detta så skriv om du gör eller inte i en kommentar tack;)

regn som vanligt

hallu , idag regnar det som vanligt ! :( jädra pissväder... idag har jag vart me mamma o köpt biobiljetter till mamma mia imorgon och köpt grillkött till kvällen :D smarr.. ! Ikväll ska ja springa spåret oxå om det inte regnar.. händer inte så mkt nånstans idag verkar det som o absolut inte hemma hos mig här äre dött ! några vänner kom hem igår oxå så nu kanske man har lite o göra ... om man orkar.. jag har inget vettigt o skriva så här sätter ja punkt.

 saaaaaaaaaaaaaknar <3


Tyck synd om mig!

Ajaj, ni vet  "cp-knölen" precis i mellan två knölar i armen precis där man böjer den.. Vet ni va ja menar? Jag slog i den idag 2ggr :( Först i bilen på väg till stan o sen en gång när jag kom hem.. Såg lite senare att jag hade slagit hål på skinnet till o med så nu äre ett sår där som gör bajs ont ! hoppas det läker snabbt :) men ajaj det gör så skita ont så fort jag böjer på armen eller bara har den hängandes det gör ont hela tiden :'(

badminton

lite update då, sara persson åkte ut men det visste jag ju innan ja börja kolla men iaf.. såg inte hela matchen satte sedan på peking+ o kolla där.. Dom e duktiga ;) speciellt dom från kina o indien.. vrf har dom perfekt bollsinne o inte ja ? :P joo för att jag inte har tränat så hårt o så länge ! men man lär sig ju förhoppningsvis nåt när man kollar !?
Snackat med Fatima om hennes förstörda blogg oxå.. När pappa kommer om kanske en halv timme så sticker jag till konsum med mamma o köper nåt gott gott.:) ingen av mina kompisar e hemma o dom som e hemma kan inte va :(
Här är dom:
Ester & Lollo: Tyskland (kommer idag el imorgon tror jag) :)
Fadia: Tyskland (kommer den 10.. ? imorgon :D)
Fatima: kan inte va ..
Carro: har man inte snackat me
Michelle: Västerås , kom heeeeeeeem<3
Rippan: Armenien  (händer ju att jag e me henne nån gång ibland)
Louise: Öland, kommer när?

Säkert nåra jag glömt oxåå ... :P Men nu när jag skrev listan så kom jag på att dom flesta kommer ju hem i helgen el.  början på nästa vecka!  ;) Jippi !

Nån som har nån ide att göra  när man har tråk ?

jag har ett liv, faktiskt..

Hejhej. Det känns som jag är på stan jämt men det är jag inte .. Det har bara blivit så under sommaren. Åker dit minst 1 gång i veckan men det blir oftast mer gånger.. Idag så hängde jag med mamma en sväng till stan , hon skulle fika med nån sen ... så jag stanna bara ett tag. Igår när jag var på stan själv för o köpa pennfodralet (se bild) så gick jag in på monki o kolla lite o så att dom hade 75% rea ;) t-shirtar för 25kr.. 100kr ordinarie pris.. Jag skulle köpt dom igår men det blev aldrig så , mamma o jag köpte dom idag istället :) jag tyckte dom va fina (dom finns också på bilden nedan.)


Igår så var det mkt trevligt o roligt ;) Och GOTT <3 ;) Underbar smörgåstårta ! Den va himmelskt god!
(jag tog kort med mammas kamera & kortet på den kanske jag visar senare)

Idag kl. 13.05 äre badminton i svt24 och kl. 13.30 i peking+
länk till peking+ kommer här:http://media.svt.se/playos/ så då vet ni vart jag är mellan 13-14? Är det nån mer som ska se?

Om det är nån som vill va men inte vill kolla badminton me mig så kan ni ju ringa efter 14. men mobilen är alltid brevid mig så smsa går bra..


Kul att jag har så många besökare nu för tiden som kommenterar så snällt! :)
/E


Smörgåstårta !

hejhej, idag har jag vart på stan ! ett pennfodral i limegrönt fick följa med mig hem! hihi, alla vet ju att ja e lite galen i grönt så jag smila :D På dan så har jag lekt med zingo hon sprang som en galning :D hon hade jätte kul!

ikväll kommer kusinerna  o mormor för o fira mammas födelsedag som va för ett tag sen.. Vi har beställt smörgåstårta tills dess så det blir gött ! <3 Massa räkor på , o rostbiff o säkert asgod röra imellan ('.') jag älskar det...... det e himmelskt gott :D mmmmmmmmmm..... :) Sen så får man ju underhålla emilia lite men jag offrar mej . :)

Vad ska du göra idag ?

Kort hår igen.. :) Jag gillart !

Hej hej. Igår vare ju som sagt klippning som gällde.. Så vid en halv 4 så satt jag i frisörstolen o försöka få fram hur jag ville ha det . Jag vart ganska nöjd med det men det vart ju kort,typ bara lite längre en axlarna.. Men aja, man vänjer väl sig elr ? Min lugg vart mkt mkt mkt finare o mitt hår vart mjukare ... Aja ni vet ju hur det brukar bli efteråt antar jag!

Idag så måste jag hitta på nåt roligt o göra ;) Kanske åker in till stan en sväng eller nåt.. :S Eller om nån vill va så kan ni ju ringa hem eller på mobilen, en del e fegisar o vågar inte ringa hem till mej HAHA xD Men då ä mobilen på så de e lugnt tjejer! Aja jag ska väl inte sitta här o sega allt för länge idag så jag skriver nog punkt här.

/Em.

Klippa mej :S ;)

Hejhej, idag 15.30 så händer det.. Ska klippa mej men har inte bestämt hur än.. Lite sent ute kanske ;) Men tror det blir uppklippt (max 4 cm på längden får dom ta) snelugg , hoppas det blir sån lugg ja vill ha o inte sån ja haft dom andra gångerna. det gilla jag inte riktigt.. :/ Vill ha längre hår än vad jag har nu så dom får absolut inte klippa för mkt då blir emma lessen :( . Aja det blir nog bra . Dt regnar ute idag, hatar det här vädret asså .. så ska nog mest va inne.. Igår va jag på ikano me mamma köpte sminkväska som va limegrön me hello kitty på.. Söt tkr ja !  :)så har man ju redan den stora lime gröna necessären så det matchar ju! Hade tänkt o köpa nagelack men det bidde inte så..

/Emma

Blåsig o regnig dag :(

Hej, vill börja med o tacka för dom kommentarerna jag fått, uppskattar det o vill gärna ha mera!

Idag så vaknade jag väl vid halv 9 av mig själv. :O kände att det var dags o vakna så kolla på top model ett tag o så blev det frukost till de. Sen så lekte jag med zingo på köksgolvet, hon racar med värsta farten! lite kul o kolla på henne <3 Sen träffa ja Fatima typ vid halv 12 hon skulle lämna skivan som hon låna igår, o sen visa jag henne lite till om photoshop.. :)
senare idag kanske man ska va me michelle om inte hon skulle va me heidi .. Vi får se hure blir . Annars ä jag nog hemma här eller åker till ikano/stan. Har lust o köpa en ny väska till skolan me ;) vill, vill, vill.. ska, ska ,ska.. Funderar på o göra ny blog design.. Vad tkr du ska jag göra en ny design?

Skit väder !

Hejhej! Nu har jag precis kommit in efter att ha hjälpt pappa med att lägga up grejs på vår lilla "vind" eller va man ska säga i karporten.. (stavning?) .. Boring boring. vädret är  verkligen sämst nu ..... vill ha sol o värme ! På eftermiddagen var jag med Fatima ett tag o hjälpte henne o fixa blogg och designen. http://tiiimaa.blogg.se är adressen, kolla in där om ni vill se ett annat mästerverk:P Sen så efter typ 2timmar så gick hon hem , hon lånade ox photoshop skivan verison 7.0 så hon kan installera det på sin dator ! ;) Hoppas det funkar bara.. Nu ikväll så blire nog o va hemma som vanligt o leka med zingo o mysa framför datorn. På lördag kl 03-07 sänds det badminton från os som jag ska se på.. Jobbiga tider men jag sover nog till 2.55 sätter på datorn o kollar o sen flyttar sängen o ligger o kollar.. Min skärm e ju stor så jag kommer nog se ganska bra!  :) Jag gillar o se andra spela man får lite tips o sånt typ.. :) 






Vilken är din favoritsport ?

Ha en bra dag o kommentera mkt nu!

Zingo har fått spån, hon är överlycklig!


Det här var första gången hon fick ha spån igen efter operationen.. Jag har precis städat rent i buren o lagt i spån istället för halm.. Hon vart överlycklig sprang runt,runt runt o nosade o hoppa. :) Det är roligt o se henne så glad igen! Jag vaknade vid kvart i 9 idag.. Ganska bra ändå tkr ja.. ;) Sen såg jag lite på top model reprisen o sen frukost för nån halvtimme sen kanske..... ? Idag vet jag inte va jag ska göra men jag hoppas nån vill hitta på något. Innan skolan börjar måste jag åka till stan också, ska köpa block o sånt. Dock inga pennor eller sudd för det har jag redan.. 80luktsuddisar o typ lika många vanliga.. Pennor har man väl en 50 ovässade o lika många vässade.. Var galen i o köpa pennor o sudd för bara typ 2 år sen.. Nu har jag tänkt använda upp det mesta innan jag köper nytt, det verkar väl vettigt ?. Ska se om jag hittar ett mini pennfodral som typ bara 2pennor ett sudd o en mini penvässare får plats.. orkar inte gå runt med värsta stora längre. dom blir bara fyllda me skit.. :/ aja nu räcker det me skol-snack det är ju ändå 2veckor kvar tills vi börjar.

Har du nåt bra tips var man kan köpa billiga men ändå fina block och pennskrin ?

Badminton i os.

Dom här tiderna och dagarna sänds badminton i os, om det är nån mer än jag som ska se o undrar när det spelas..
man får nog dock gå in på www.svt.se/os o sen os i play o sen kolla där.. tror inte de sänds på tv så mkt.

9/8 Lördag

03.00-07.00 Kval, dam/herr
08.00-10.30 Kval, dam/herr
12.30-18.30 Kval, dam/herr
10/8 Söndag
04.00-09.00 Gruppspel, dam/herr
12.30-16.00 Gruppspel, dam/herr
11/8 Måndag
04.00-07.30 Kval, dam/herr
12.30-16.00 Kval, dam/herr
12/8 Tisdag
04.00-07.30 Gruppspel, dam/herr
12.30-16.00 Gruppspel, dam/herr
13/8 Onsdag
04.00-07.30 Lag, omg 1
12.30-16.00 Lag, omg 2
14/8 Torsdag
04.00-07.00 Kvartsfinaler, dam/herr
12.30-16.00 Kvartsfinaler, dam/herr
15/8 Fredag
04.00-07.00 Semi/final, dam, herr
12.30-16.00 Semi/final, dam, herr
16/8 Lördag
04.00-07.00 Gruppspel, lag
12.30-16.00 Gruppspel, lag
17/8 Söndag
12.30-16.00 lagfinal


räkor med aioli & ost <3

Nu äre kväll då. Har precis ätit RÄKOR MED AILOI & OST. älskart ;) <3<3 alla vet ju vikket räk-fans ja är så fatta att jag e glad o mätt i magen nu! :) Innan maten så sprang jag spåret med pappa.. Det gick bra för o inte sprungit på 3månader.. Bröt typ vid kohagens slut o då e de ju bara "extra"kurvan kvar så jag sprang ju typ 2km av 2,5 km . Sen när ja kom in stretcha jag o gjorde armhävningar o sit-ups. :) Stolt stoltare stoltast ! nu ska jag bara ta de lugnt o sen sova vid typ halv elva , elva.. Vet att jag inte är uppe så länge men det e skönt o koma upp vid sisådär halv 9 på morgonen till skolan o så hinner man med massa grejer på kvällen... Pappa tkr ja ska avvänja mig långa sovmorgonar o vänja mej vid o vakna vid 8-halv 9. Inte så poppis bland mig o zingo men aja, det får bli som det blir. Hoppas jag kommer igång ordentligt nu med springandet så man har kondis när man börjar me Badmintonen oxå ! Aja nu ska man kolla när badmintonen i os sänds på tv så hej så länge!

Klippt gräset ;)

Hej, nu har jag precis kommit in efter att jag klippt gräset . Lite rikare blev jag ;) .Snart ska jag äta sill & potatis, det är väl okej tkr jag, inte som förut då jag älska de. Igår vart de inte räkor så det blir idag istället . mamma lova hoppas hon håller det. :) Annars :( :@. Idag kommer dannes assistent i skolan o hälsar på.. inte så kul.. men aja , det får väl bli så. Zingo ska oxå ut o motionera idag .. Det blir väl att va här hemma idag med. Skönt för mig . :P men mamma tror knappt ja har några kompisar. det har jag, eller hur ?

/Emma

Regnet det bara öser ner!

Hej hej! Nu regnar det ute :/ det var väl den värmen man fick innan skolan börjar.. Brukar alltid bli fint precis efter man börjat skolan så vi får hoppas värmen kommer igen. Nu har man genomlidit [hehe skoja bara] Thomas o Lenas besök här och firandet för Adde. Gahhh stackars katt o kanin asså. Emilia är ju på dom hela tiden o aldrig låter dom va.. Det ä synd om dom ju.Även om dom blir arga o visar det så slutar hon inte.. :/ Inte så kul o se dom bli uppretade.. Efter vi hade skjutsat hem mormor så åkte vi till konsum ... Köpte 2 daim o snaska på ikväll! :) Me love Daim<3 SÅ ikväll ska jag nog mest va här hemma framför datorn me Zingo.. Hur skönt ä inte det lix.. ? Nice tkr ja! Vart inne på bdb o kollat lite på andras bdb har det ju inte själv så man får roa sig med andras.. Såg att Michelle e hemma igen så nu kanske man kan va me henne lite? Först så har man inget o göra i en vecka o veckan efter så ska man va me alla.. Lite lustigt tkr ja..

Nu vill jag ha många fina kommentarer, det här vädret gör mej ledssen... Så gör mig lite gladare iaf :D <3

Första dagen utan smärtstillande ...

Idag är det lördag.. Och första dagen utan smärtstillande för Zingo. Vet inte hur det kommer gå riktigt men nu verkar hon ha de ganska bra... :) Idag ska pappas bror o hans fru komma .. Dom skulle komma vid halv elva men dom har inte kommit änn.. ? Sen på eftermiddagen så ska vi till kusinerna o fira Adde som fyller 18. GRATTIS I EFTERSKOTT! Ikväll ska vi äta räkor tror jag, alla som känner mig vet ju att jag älskar räkor så det blir ju en ganska bra dag för mig <3! Måste kolla till Zingo emellanåt med... Så hon inte slutar äta för hon har ont. Nu vet jag inte om hon känner sig så pigg för hon ligger me huvudet längst ner under halmen o kroppen utan för.. Hon kanske känner sig trälig men de har hon inte visat tecken på en iaf. Solen har nu lämnat staden och regnet är här, misstänker att det kommer åska oxå.. När det åskar sätter inte jag på datan [den paja förra gången , inte kul] så jag tar inte risken igen.. Juste min data fyller 3månader idag <3 GRATTiS! o nu är priset 4990:- jag betala 5990:- men då va den helt ny men känns ändå lite surt... Aja om jag hade köpt den nu så hade jag ju fått sitta vid mammas o pappas dator som e så seg eller min 98 så jag e lite glad att jag köpte den iaf! :D

Vad ska du göra idag ?
Regnar det hos dig ?

Ps. va tycks om nya headern o deisgnen?
//Emmiiizzz.

Zingo är pigg o glad igen :D


Hej! Nu har det gått 3dagar sen operationen och Zingo är nu lika pigg som hon va innan :) hennes humör är i topp och allt är bara bra! Idah har jag städat hennes bur o bytt halm [halm gillar hon inte] så dör ett tag sen hade hon problem med o bädda .. Hon lyckades till slut .. När jag åt så hade hon visst flyttat på sig. FÖrst så man henne inte...
Är det nån som ser henne nu?

Har lite tråkit idag. nån som vill va? ring eller smsa.





Var är Zingo... ?

RSS 2.0